Zwart met Suiker

  • fotografie
  • bruidsreportages
  • trouwalbums
  • fotobewerking

Trouwalbum

Met alle online software tegenwoordig, kan iedereen wel een fotoalbum maken. Maar een luxe trouwalbum zoals deze, is een ander verhaal. Jullie verhaal om precies te zijn! Vastgelegd in een prachtige fotoserie wordt de dag visueel naverteld en zullen de herinneringen weer snel naar boven komen.

Uitzonderlijke kwaliteit

Dit trouwalbum onderscheidt zich op vele vlakken van alle andere trouwboeken. Afgedrukt op professioneel Fuji fotopapier geeft superieur beeldkwaliteit in kleur en scherpte. En de luxe afwerking zorgt ervoor dat dit album zeer degelijk aanvoelt. Letterlijk een plaatje waar jullie trots op zullen zijn!

Veel digitale fotoalbums worden vaak gedrukt met een normale druktechniek, op gewoon “MC” papier (machine coated). De foto is dan opgebouwd uit hele kleine stipjes (een raster, zoals je in de krant goed kan zien).

In het album dat ik lever, bestaan de pagina’s uit écht professioneel fotopapier. Dit fotopapier wordt dmv laserlicht belicht met een resolutie van maar liefst 254 dpi. Het resultaat is haarscherp, met de helderste kleuren. En zónder storend raster!

Vlakliggende pagina's

Trouwalbum vlakliggendDoor een speciale inbind techniek zijn de pagina’s geheel vlakliggend, en is er geen hinderlijke witte rand in het midden. Het trouwalbum is daardoor perfect geschikt voor achtergrondfoto’s die over twee bladzijden doorlopen. Voordeel is ook dat het boek bij elke opengeslagen pagina mooi vlak blijft liggen: geen storende bolling in het midden van je trouwboek.

Fotopapier
De pagina’s worden vervaardigd van professioneel Fuji fotopapier. Het oppervlak bevat een subtiele zijdeglans laag, waardoor er geen vingerafdrukken zichtbaar zijn. Dit luxe fotopapier straalt rust uit, en alle aandacht gaat naar jullie trouwfoto’s! Bovendien zijn de pagina’s verlijmd met karton, waardoor ze extra dik aanvoelen. Optioneel kan voor een nóg luxere papiersooort gekozen worden.

Omslag
Het album heeft een stevige linnen omslag, met keuze uit diverse kleuren. Maar het is ook mogelijk om voor een leren omslag met padding te kiezen. Dit zorgt voor de uitstraling van een luxe trouwalbum. Voor de finishing touch is het mogelijk om een tekst in de kaft te laten pregen – eventueel bedekt met een luxe folie (zwart, wit, zilver of goud).

Handmatig vormgegeven

Het trouwalbum wordt door mij als fotograaf handmatig vormgegeven: dus geen software die het boek automatisch vult, maar een verfijnde layout met nauwkeurig geplaatste foto’s. Daardoor komen al jullie trouwfoto’s optimaal tot hun recht en straalt het trouwboek rust uit. Wel zo prettig om naar te kijken! Ik pleit ook niet voor zoveel mogelijk foto’s op een pagina, maar liever juist 1 of 2 foto’s per pagina. Hierdoor blijft het album rustig om naar te kijken, en krijgen de foto’s bovendien alle aandacht die ze verdienen. Eén grote foto heeft veel meer impact dan veel kleintjes!

Stevige bewaarbox

Voor het trouwalbum kan een op maat gemaakte, precies passende bewaardoos geleverd worden. Gevuld met zacht schuimrubber geeft deze opbergdoos uw trouwalbum een degelijke bescherming!

Prijzen (incl. btw)

De prijzen voor het trouwalbum staan op de pagina prijzen.

Prijzen trouwalbum