Zwart met Suiker

  • fotografie
  • bruidsreportages
  • trouwalbums
  • fotobewerking

Trouwen in Twisk

Twisk is echt één van de mooiste dorpen van Noord-Holland. Het is een lintdorp met prachtige stolpboerderijen, lange rijen bomen en mooie doorkijkjes naar het omringende platteland. Hier waan je je in het oude Holland!

De stolpboerderijen van Twisk, met hun karakteristieke groene houten betimmering en de grote rieten kappen, zijn het symbool van dit mooie dorp. Maar Twisk heeft nog meer charmes die van een bruidsreportage iets bijzonders maken. De middeleeuwse kerk heeft een gemetselde torenspits, uitzonderlijk voor ons land maar juist typisch voor deze regio. Het kerkje biedt een prachtig historisch decor voor trouwfoto’s in Twisk.

4.5 sterren: door 54 bruidsparen

Omgeving van Twisk

De omgeving van Twisk is al even schilderachtig als het dorp zelf. Het West-Friese polderland met z’n lange sloten en prachtige vergezichten is een geweldig achtergrond voor trouwfoto’s. In het dorp Twisk en de omgeving ervan kun je een heel afwisselende bruidsreportage laten maken. Het stationnetje waar in de zomer de stoomtrams stoppen is nog zo’n ideaal decor om je bruidsreportage compleet te maken.

Landgoed Twiskerslot

Het bijzondere landgoed Twiskerslot is een perfecte locatie voor een romantische bruidsreportage. Het is een officiële trouwlocatie van de gemeente Medemblik. Dit landgoed was oorspronkelijk een monumentale boerderij, en werd vroeger bewoond door de getalenteerde pianist Wibi Soerjadi. Dit landgoed in Twisk heeft een intieme en stijlvolle sfeer, met een prachtige ligging in een rustiek, oerhollands dorpje.