Zwart met Suiker

  • fotografie
  • bruidsreportages
  • trouwalbums
  • fotobewerking

Trouwen in Hoorn

De oude stad Hoorn heeft een geweldige ligging voor bruidsfoto’s. Aan drie kanten wordt de binnenstad omgeven door kabbelend water. Hoorn biedt een romantisch decor voor een bruidsreportage!

Hoorn heeft mooie jachthavens en kalme grachtjes, waar het heerlijk fotograferen is. Trouwfoto’s met op de achtergrond houten bruggetjes of karakteristieke zeilbootjes zijn natuurlijk heel geschikt om een mooie trouwfoto te maken. Een bruidsreportage in de havens van Hoorn is gevarieerd en sfeervol. Oud en nieuw, idyllisch of imposant, groen of stedelijk: Hoorn heeft het allemaal!

4.5 sterren: door 54 bruidsparen

Bruidsreportages in Hoorn

In de Gouden Eeuw was Hoorn één van de belangrijkste havensteden van de wereld. De machtige steden van het Noorderkwartier, nu deel van Noord-Holland, kwamen in Hoorn bijeen voor hun vergaderingen. Aan de pleinen van de binnenstad verschenen indrukwekkende gebouwen die nu een mooie achtergrond voor trouwfoto’s zijn. De vele doorkijkjes en de sierlijke gevels maken Hoorn bijzonder geschikt voor een afwisselende bruidsreportage.