Zwart met Suiker

  • fotografie
  • bruidsreportages
  • trouwalbums
  • fotobewerking

Trouwen in Alkmaar

De oude binnenstad van Alkmaar leent zich uitstekend voor een mooie bruidsreportage. Het centrum van de kaasstad heeft alles wat je bij een oud-Hollands stadje voorstelt: houten bruggetjes, lommerrijke grachten, historische gebouwen en veel gezellige, levendige straten en pleinen.

De middeleeuwse stad Alkmaar heeft dus veel afwisselende locaties te bieden voor een mooie bruidsreportage. De rijke geschiedenis is af te lezen aan de prachtige Sint-Laurenskerk, een meesterwerk van de gotiek. De oude havens van Alkmaar liggen aan het gezellige Waagplein en zijn tegenwoordig een netwerk van smalle grachtjes. Alkmaar is ook een groene stad, en het vele water zorgt voor schitterende weerspiegelingen. Voor trouwfoto’s is Alkmaar een ideale locatie!

4.5 sterren: door 54 bruidsparen

Bruidsfotograaf in Alkmaar

Ik ben een bruidsfotograaf gevestigd in Alkmaar. Mijn hele leven kom ik hier al! Het is daarom niet verrassend dat ik de vele trouwlocaties in deze stad al eens eerder heb gezien. Het oude stadscentrum van Alkmaar is prima geschikt voor een mooie bruidsreportage met een karakteristieke achtergrond, maar ook het groene stadspark of de omgeving rond de Alkmaarder Hout bieden een prachtig decor om bruidsfoto’s te maken. En dan heb je nog park Oosterhout, of de Oudorperpolder met zijn bekende molens… Om bruidsfoto’s te maken is er genoeg keuze in Alkmaar!