Zwart met Suiker

  • fotografie
  • bruidsreportages
  • trouwalbums
  • fotobewerking

Trouwen in Groet

Het kleine dorpje Groet heeft een grote aantrekking op toeristen uit binnen- en buitenland, en niet voor niets. De schitterende ligging pal tegen de duinen maakt Groet een fotogeniek plaatsje. Voor bruidsreportages is Groet een prachtige plaats. Zowel de historische kom als de uitgestrekte open landschappen zijn een fantastische achtergrond voor sfeervolle trouwfoto’s.

Groet verenigt alle karakteristieken van de provincie Noord-Holland in zich en is daarom bijzonder geschikt voor een gevarieerde bruidsreportage. De doorkijkjes onder de groene bomen, en de vele karakteristieke boerderijen maken dat ook de rest van Groet zich goed leent voor bijzondere trouwfoto’s. Niet ver van de dorpskern van Groet vind je een mooi duinmeertje, een geliefde plek voor bruidsreportages. Ten noorden van het dorp strekken zich indrukwekkende polderlandschappen uit. De duinlandschappen met hun unieke vegetatie maken van je trouwfoto’s iets heel bijzonders. Vanaf de duintoppen heb je geweldige vergezichten over de omgeving.

4.5 sterren: door 54 bruidsparen

Trouwen in het witte kerkje in Groet

Groet heeft een opvallend kerkje, dat mooi gelegen is in het hart van de dorpskern. Aan het plein staat ook het merkwaardigste monument van Groet: het oude raadhuis, dat het kleinste raadhuisje van Nederland is. De groene duinbrink rondom de kerk zorgt ervoor dat het hier mooi trouwfoto’s maken is. Vanaf dit frisse, romantische plekje, kunt je zo de duinen in wandelen voor een mooie en ontspannen bruidsreportage, een fijne break op de drukke trouwdag!