Zwart met Suiker

  • fotografie
  • bruidsreportages
  • trouwalbums
  • fotobewerking

Trouwen in Castricum

Castricum staat bekend om de gezellige strandtenten en mooie duinlandschappen. Het strand en de zee zijn fijne plekken om zomerse trouwfoto’s te maken. Maar het dorp zelf heeft ook wat te bieden: gezellige straten en verrassende hoekjes. En aan de middeleeuwse kerk valt de lange geschiedenis van Castricum af te lezen.

De omgeving van Castricum is rijk aan prachtige natuur. De groene omgeving met de uitgestrekte duinlandschappen en natuurlijk het strand zijn een fantastische plek voor bijzondere trouwfoto’s. In de duinen kunnen heel mooie trouwfoto’s worden gemaakt. De glooiende landschappen en de uitgestrekte bosgebieden zijn een schitterend fotodecor. Altijd is er de zee: het strand, de pieren en de golven gaan nooit vervelen en maken een bruidsreportage altijd bijzonder. Ook de weidse polderlandschappen rondom Castricum zijn een mooie achtergrond voor je trouwreportage. Ze geven veel rust aan de foto’s, en dat is prettig om naar te kijken.

4.5 sterren: door 54 bruidsparen

Castricum als trouwlocatie

Het oudste gebouw van Castricum is de dorpskerk. Aan het kerkgebouw is lang gewerkt, wat is terug te zien in de muren van de kerk: verschillende soorten steen zorgen voor een merkwaardig lijnenspel. Samen met het oude raadhuis vormt de middeleeuwse kerk een fotogenieke dorpskern die heel geschikt is als karakteristieke achtergrond voor mooie trouwfoto’s. De oude kom van Castricum leent zich ook erg goed voor een sfeervolle bruidsreportage.