Zwart met Suiker

  • fotografie
  • bruidsreportages
  • trouwalbums
  • fotobewerking

Trouwen in Limmen

Limmen is een bijzonder dorp, gelegen op de zandgronden van Noord-Holland. Die grond heeft Limmen groot gemaakt: bloembollen gedijen hier heel goed en het dorp is dan ook beroemd om de kleurrijke bollenvelden. Maar Limmen heeft nog meer prachtige plekken om een bijzondere bruidsreportage te laten maken.

De landschappen rond Limmen zijn best uitzonderlijk voor ons land. De zandgronden hebben hun eigen begroeiing en zijn in het voorjaar natuurlijk bedekt onder een tapijt van kleurrijke bloemen. In alle seizoenen kunnen hier fantastische trouwfoto’s worden gemaakt. Tussen zoveel historie en mooie natuur kunnen schitterende bruidsfoto’s worden gemaakt, die je een leven lang zult koesteren.

4.5 sterren: door 54 bruidsparen

Limmen als trouwlocatie

Het oude dorp Limmen staat vol prachtige boerderijen. Her en der zijn er romantische hoekjes en rustige straatjes, een ideaal decor voor een prachtige trouwreportage. De grote katholieke kerk domineert de dorpskern, maar iets erbuiten staat een nog veel ouder kerkgebouw: de toren van de hervormde kerk is één van de oudste kerktorens van Noord-Holland.