Zwart met Suiker

  • fotografie
  • bruidsreportages
  • trouwalbums
  • fotobewerking

Trouwen in Haarlem

Haarlem is gezegend met een schitterende duinen en een mooi oud centrum. De rivier het Spaarne meandert er sierlijk doorheen. Geen wonder dat Haarlem voor bruidsreportages sinds jaar en dag een populaire bestemming is.

Ik ken veel mooie plekjes in heel Noord-Holland. Maar Haarlem is voor mij altijd weer bijzonder. De stad heeft genoeg te bieden voor een heel afwisselende bruidsreportage. Wil je veel groen op je trouwfoto’s, of wil je juist de historie van een stad terugzien? In Haarlem kunnen we vele kanten op!

4.5 sterren: door 54 bruidsparen

Trouwfoto's in Haarlem

Trouwfoto’s moeten in de eerste plaats romantiek uitstralen. Jullie bruiloft is immers een feestdag, het moment waarop je de liefde die je voor je partner voelt bekrachtigd. Haarlem is een passend decor voor deze mooie gevoelens. De oude gevels, de groene straatjes, de sierlijke torens – stuk voor stuk zijn het symbolen van eeuwigheid en toewijding. Dat is uiteindelijk ook wat liefde is!

Kom je zelf uit Haarlem? Dan zul je je vast op je gemak voelen in je eigen stad. Jullie hebben wellicht fijne herinneringen aan sommige plekken in Haarlem. Samen kunnen we er de mooiste foto’s maken! Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wil je misschien in Haarlem trouwfoto’s laten maken, maar twijfel je nog? Bekijk dan rustig mijn portfolio. Daar kun je een indruk krijgen van mijn werk. Natuurlijk kun je gewoon eerst eens kennismaken en pas daarna beslissen. Het moet goed voelen voor jou en je partner, want dat zorgt voor de mooiste bruidsfoto’s. Ik neem graag de tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te horen wat jullie wensen zijn, om mee te denken en te adviseren!